|
Data |
Śniadanie |
Obiad |
Podwieczorek |
|
Poniedziałek 10.11.2025 |
Chleb pszenny z masłem, Pasztetem i ogórkiem konserwowym. Herbata (1,6) Jabłko
|
Zupa krem z zielonego Groszku z ptysiem. Makaron z koktajlem owocowym. (1,2,6,) Kompot |
Baton z masłem i serkiem almette i pomidorem. (1,6) Herbata
|
|
Wtorek 11.11.2025 |
|
Święto Niepodległości
|
|
|
Środa 12.11.2025 |
Zupa Mleczna z płatkami owsianymi , baton z masłem. (1,6) Banan |
Zupa pomidorowa z ryżem na śmietanie. Polędwiczki w sosie kurkowym, ziemniaki , fasolka szparagowa po francusku.
. (1,2,6,) Kompot |
Chleb razowy z masłem, pastą z kurczaka i papryką kolorową. Herbata (1,6) |
|
Czwartek 13.11.2025 |
Chałka z masłem i dżemem jagodowym.
Kakao lub Herbata (1,6) Sok owocowo-warzywny |
Zupa jarzynowa z makaronem. Gulasz wieprzowy z kaszą kus-kus, surówka z białej kapusty papryki i jabłka. (1,2,6,10) Kompot
|
Kisiel cytrynowy + Chrupki kukurydziane bananowe (1,6) Herbata
|
|
Piątek 14.11.2025 |
Chleb mieszany z masłem pastą z tuńczyka i szczypiorkiem. Herbata (1,4,6) Gruszka |
Zupa rosół z grysikiem i natką pietruszki. Fasolka po bretońsku z kiełbasą i ziemniakami. (1,2,6) Kompot |
Baton z masłem, serem żółtym , ogórkiem zielonym i rzodkiewką. Herbata z miodem
|
ALERGENY:
1. gluten, 2. seler, 3. jaja, 4. ryby, 5. orzechy, 6. mleko i jego przetwory, 7. łubin, 8. mięczaki i małże, 9. skorupiaki, 10. gorczyca, 11. nasiona sezamu, 12. Soja

40-203 Katowice
Al. Roździeńskiego 88